top of page

Lézervágott kerítés

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal gyártjuk a kizárólag alumínium, rozsdamentes és horganyzott alapanyagokból, kötőelemekből kerítés rendszereinket. A 2,5 vagy 3 mm vastag alumínium lemezből készülő lézervágott, dekorpaneles kerítéseinket saját porfestő üzemünkben felület kezeljük. Mivel minden kötőelemet színre festünk, eltakarunk és rejtett felfogatási módszert alkalmazunk, ezért kívül és belül is szinte ugyanazt az esztétikai élményt érjük el. A standard színek mellett egyedi színekre is van lehetőség, melyet úgynevezett strukturált felületminőségben készítjük. Tapasztalatunk szerint ez a legstrapabíróbb a karcolások ellen.

Csak komplett lézervágott kerítés kivitelezését vállaljuk a felméréstől a készre-szerelésig. Így tudunk gondozásmentes kerítéseinkre garanciát vállalni. (A kapuk motorral való mozgatása nem tartozik tevékenységi körünkbe, erre a feladatra tudjuk ajánlani az erre specializálódott partnereinket.)

Az ajánlatkérés és a megrendelés menete: Az ajánlatkérő űrlap vagy e-mailen történ ajánlatkérés alapján egy kötelezettség nélküli irányárat adunk. Amennyiben ez megfelel Önnek, úgy kérje helyszíni felmérésünket. Az árajánlat ezután kerül véglegesítésre, melyet e-mailben elküldünk Önnek. Megrendelése esetén akár 3-5 hét alatt legyártjuk és felszereljük kerítését, kapuját.

Alumínium lézervágott kerítés mező

Alumínium lézervágott kerítés mezőinket fesztávtól függően 2,5 mm vagy 3 mm vastag alumínium lemezből vágjuk lézerrel, a kívánt mintával.

A tetszőleges színben lefestett kerítéselemeket kompletten összeszerelve visszük a helyszínre és pár mozdulattal rögzítjük.

Alumínium lézervágott személybejáró kapu

Alumínium lézervágott személybejáró kapuink kerete 60×40×2 mm-es alumínium zártszelvényből készül.

A keretet kitöltő lézervágott dekorpanelek természetesen a kerítésmezővel teljes kompatibilisek. Hagyományos portálzárral vagy elektromos zárral szereljük igény szerint. A kilincs vagy nyomógom és a címke akár színre festett is lehet. A kapuoszlop esetleges ferdesége és a hőingadozások miatt állítható kapupánttal szereljük.

Alumínium lézervágott kétszárnyú nyílókapu

Alumínium lézervágott kétszárnyú nyíló kapuink kerete 60×40×2 vagy 80×40×2 mm-es alumínium zártszelvényből készül.

A keretet kitöltő lézervágott dekorpanelek természetesen a kerítésmezővel teljes kompatibilisek. Kézi mozgatás esetén hagyományos portálzárral, kilinccsel, motoros mozgatás esetén a motor fogadására alkalmas merevítő zártszelvénnyel szereljük igény szerint. A kapuoszlop esetleges ferdesége és a hőingadozások miatt állítható kapupánttal szereljük.

Lézervágott úszókapu

Alumínium lézervágott úszókapu

Alumínium lézervágott úszó kapuink kerete 60×40×2 vagy 80×40×2 mm-es alumínium zártszelvényből készül. A keretet kitöltő lézervágott dekorpanelek természetesen a kerítésmezővel teljes kompatibilisek.

Az úszókapu specialitásából adódóan szükség van egy betonozott fogadó alapra, melynek megfelelő kialakításában szakmai segítséget nyújtunk.

Az úszókapu alján lévő speciális színre festett ún. C profilsín, a vezetőgörgők, a vezetőoszlop, a fogadó kehely biztosítják az úszókapu zavartalan működését.

bottom of page