top of page
Keresés
  • Szerző képeFerenczi Alukerítés

A lézervágott kerítés legfőbb előnyei

Egy lézervágott kerítés számos kellemetlenségtől kímélhet meg minket mindennapjaink során. Esztétikus megjelenésük mellett hosszú éveken át nem kell bajlódnunk felújításukkal, csiszolásukkal és újra festésükkel, hiszen anyaguknak és a technológiájuknak köszönhetően valóban gondozásmentesek maradnak.


A lézervágott kerítés nagyban megkönnyíti életünket


A lézervágott kerítés időtálló anyagának és bevonatának köszönhetően valóban hosszú évekig gondozásmentes marad, így nem igényel semmilyen féle karbantartást sem. A hagyományos fa anyagú kerítésekkel szemben nem szükséges őket már egy-két évente lecsiszolni és újrafesteni. Az egyedi alumínium rozsdamentes lézervágott kerítések hosszú évekig fognak úgy kinézni, mint a telepítés napján.


Szerencsére amiatt sem kell aggódni, hogy az utcában minden kerítés ugyanúgy fog kinézni, hiszen a megrendelőink szabják meg a lézervágott kerítés mintázatát és színét. Amennyiben nincs meg az ideális minta, segítünk kiválasztani a megfelelőt, amely illik a ház, illetve lakói stílusához. A kerítés színe a lábazat színéhez is passzol kérés esetén.


Természetesen cégünk intézi a megtervezés, szállítás és telepítés folyamatát is, a vásárlók igényeit és kényelmét szem előtt tartva.


Kapuk esetén ha kézi mozgatásúak, hagyományos portálzárral és kilinccsel, motoros mozgatás esetén pedig a motor fogadására alkalmas merevítő zártszelvénnyel szereljük igény szerint. A kapuoszlop esetleges ferdesége és a hőingadozások miatt állítható kapupánttal szereljük.


Csak komplett lézervágott kerítés kivitelezését vállaljuk a felméréstől a készre-szerelésig. Így tudunk gondozásmentes kerítéseinkre garanciát vállalni. A kapuk motorral való mozgatása jelenleg nem tartozik tevékenységi körünkbe, de erre a feladatra tudjuk ajánlani az erre specializálódott, megbízható partnereinket.


Főbb modelljeink az alumínium lézervágott kerítésmező, az alumínium lézervágott személybejáró kapu, az alumínium lézervágott kétszárnyú nyílókapu, alumínium lézervágott úszókapu.Hogyan készül a lézervágott kerítés?


A 2,5 mm vagy 3 mm vastag alumínium lemezből készülő lézervágott, dekorpaneles kerítéseinket a saját porfestő üzemünkben felület kezeljük. Mivel minden kötőelemet színre festünk, eltakarunk és azokon rejtett felfogatási módszert alkalmazunk, ezért kívül és belül is szinte ugyanazt az esztétikai élményt érjük el. A standard színek mellett egyedi színekre is van lehetőség, melyet úgynevezett strukturált felületminőségben készítjük. Tapasztalatunk szerint ezzel az eljárással érhető el a legnagyobb strapabíróság a karcolások ellen.


A lézervágás ma a legmodernebb lemezvágási technológia, amely precíz kontúrt és méreteket eredményez. Megfizethető és gyors alkatrész- és kerítésgyártást produkál, amely megfelel a legszigorúbb elvárásoknak is.


Kérjen a www.ferenczi-alukerites.hu oldalán árajánlatot lézervágott kerítés elkészítésére! Ha űrlapon vagy e-mailben kér ajánlatot, mi egy kötelezettség nélküli irányárat adunk. Amennyiben ez megfelelő, kérje helyszíni felmérésünket. Az árajánlat ezután kerül véglegesítésre, melyet e-mailben elküldünk Önnek. Megrendelése esetén akár 3-5 hét alatt legyártjuk és felszereljük kerítését, kapuját.


8 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page