top of page
Keresés
  • Szerző képeFerenczi Alukerítés

Lamellás kerítés Győr városában a legjobb minőségben

Az alumínium lamellás kerítés számos előnnyel rendelkezik a kertvárosban élő családok számára. Nemcsak tartós és időjárásálló, de modern megjelenést is kölcsönöz az otthonunknak, miközben biztonságos választás is. Így nem meglepő, hogy egyre több család dönt ez a kerítés típus mellett. Miért a legjobb választás egy erős és tetszetős alumínium lamellákból készülő prémium lamellás kerítés?Amiért a lamellás kerítés Győr városában tökéletes választás


Pénztárcabarát megoldást jelenthet egy alumínium lamellás kerítés, hiszen a kővel vagy fával szemben nem csak tartósabb, hanem gazdaságosabb is, mivel kevesebb idő alatt lehet legyártani. A gondozásmentes, alumínium lamellás kerítés valóban gyors megoldás lehet, ha olyan kerítésre van szükségünk, ami könnyen telepíthető és egyszerűen variálható.


Napjainkban a városok egyre zsúfoltabbak, és kevesen tehetik meg, hogy mindenkitől távol költöznek. Egy lamellás kerítés Győr -ben ezért is kiváló választás, hiszen otthonunk körül egy olyan privát szférát biztosít, ami hozzájárul a család együtt töltött idejének minőségéhez. Árnyékoló tulajdonsága is hasznos lehet, a medence vagy a kert növényei mellé telepítve.


Igazán sokféle kerítés közül lehet manapság választani. Ha közel áll hozzánk a minimalista design és felépítés, mindenképp a lamellás kerítés mellett kell döntsünk. Ennek a típusnak a sikere leginkább az egyszerűségben rejlik. Természetesen ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy gyenge szerkezetről lenne szó. A lamellás kerítés egy szerkezetileg igenis erős kerítés, azonban ahhoz, hogy sokáig ki lehessen élvezni az előnyöket, érdemes az alumíniumból készült verziót választanunk.Modern és tartós kivitelezés


Alapvetően jobb választásnak tűnhet a fakerítés, hiszen a természetesség jelképe, de sajnos folyamatos gondozást igényel, ami rendkívül időigényes. A fa szerkezetű kerítések még a rendszeres és alapos karbantartás mellett is néhány év alatt tönkremehetnek. Az ilyen típusú kerítések esetében a lécek megfakulnak, megrepedeznek, a festés lepattogzik róluk és elkezd korhadni a fa. Ennek következtében 8-10 év elteltével a lécek cseréje elkerülhetetlen.


Egyszerű és tartós alternatíva az alumínium kerítés lécek használata. A karbantartásra a továbbiakban egyáltalán nem kell időt fordítani, az idő múlásával sem megy tönkre. Az alumínium lamellás kerítés lamelláiról festék nem pattog le, az elemek pedig nem repedeznek meg.


Könnyedén kérhetünk árajánlatot a ferenczi-alukerites.hu oldalon keresztül, mindössze néhány adat megadásával. Szükség van a méretekre, de ha nincs méret akkor elég nagyjából elküldeni a szélességet, magasságot, vagy hogy hány kerítésmezőről, kiskapuról esetleg nyíló vagy úszókapuról van szó.


Ha van alaprajzunk vagy saját vázlatunk, esetleg fotó a meglévő helyzetről, állapotról, az is nagyban segítheti a folyamatot. Jól jöhet egy fotó arról milyet szeretnénk. A színt is megadhatjuk, de ez a helyszíni felmérés után, a gyártás folyamán is kiválasztható.


Egy gondozásmentes lamellás kerítés Győr városában mindenképpen tökéletes választás, ha igényes, esztétikus és minőségi kerítéssel szeretnénk otthonunkat körülvenni.

7 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page