top of page
Keresés
  • Szerző képeFerenczi Alukerítés

Lamellás kerítés Győr városában a legjobb minőségben

Az alumínium lamellás kerítés számos előnnyel rendelkezik a kertvárosban élő családok számára. Nemcsak tartós és időjárásálló, de modern megjelenést is kölcsönöz az otthonunknak, miközben biztonságos választás is. Így nem meglepő, hogy egyre több család dönt ez a kerítés típus mellett. Miért a legjobb választás egy erős és tetszetős alumínium lamellákból készülő prémium lamellás kerítés?Amiért a lamellás kerítés Győr városában tökéletes választás


Pénztárcabarát megoldást jelenthet egy alumínium lamellás kerítés, hiszen a kővel vagy fával szemben nem csak tartósabb, hanem gazdaságosabb is, mivel kevesebb idő alatt lehet legyártani. A gondozásmentes, alumínium lamellás kerítés valóban gyors megoldás lehet, ha olyan kerítésre van szükségünk, ami könnyen telepíthető és egyszerűen variálható.


Napjainkban a városok egyre zsúfoltabbak, és kevesen tehetik meg, hogy mindenkitől távol költöznek. Egy lamellás kerítés Győr -ben ezért is kiváló választás, hiszen otthonunk körül egy olyan privát szférát biztosít, ami hozzájárul a család együtt töltött idejének minőségéhez. Árnyékoló tulajdonsága is hasznos lehet, a medence vagy a kert növényei mellé telepítve.


Igazán sokféle kerítés közül lehet manapság választani. Ha közel áll hozzánk a minimalista design és felépítés, mindenképp a lamellás kerítés mellett kell döntsünk. Ennek a típusnak a sikere leginkább az egyszerűségben rejlik. Természetesen ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy gyenge szerkezetről lenne szó. A lamellás kerítés egy szerkezetileg igenis erős kerítés, azonban ahhoz, hogy sokáig ki lehessen élvezni az előnyöket, érdemes az alumíniumból készült verziót választanunk.Modern és tartós kivitelezés


Alapvetően jobb választásnak tűnhet a fakerítés, hiszen a természetesség jelképe, de sajnos folyamatos gondozást igényel, ami rendkívül időigényes. A fa szerkezetű kerítések még a rendszeres és alapos karbantartás mellett is néhány év alatt tönkremehetnek. Az ilyen típusú kerítések esetében a lécek megfakulnak, megrepedeznek, a festés lepattogzik róluk és elkezd korhadni a fa. Ennek következtében 8-10 év elteltével a lécek cseréje elkerülhetetlen.


Egyszerű és tartós alternatíva az alumínium kerítés lécek használata. A karbantartásra a továbbiakban egyáltalán nem kell időt fordítani, az idő múlásával sem megy tönkre. Az alumínium lamellás kerítés lamelláiról festék nem pattog le, az elemek pedig nem repedeznek meg.


Könnyedén kérhetünk árajánlatot a ferenczi-alukerites.hu oldalon keresztül, mindössze néhány adat megadásával. Szükség van a méretekre, de ha nincs méret akkor elég nagyjából elküldeni a szélességet, magasságot, vagy hogy hány kerítésmezőről, kiskapuról esetleg nyíló vagy úszókapuról van szó.


Ha van alaprajzunk vagy saját vázlatunk, esetleg fotó a meglévő helyzetről, állapotról, az is nagyban segítheti a folyamatot. Jól jöhet egy fotó arról milyet szeretnénk. A színt is megadhatjuk, de ez a helyszíni felmérés után, a gyártás folyamán is kiválasztható.


Egy gondozásmentes lamellás kerítés Győr városában mindenképpen tökéletes választás, ha igényes, esztétikus és minőségi kerítéssel szeretnénk otthonunkat körülvenni.

13 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page