top of page

Történetünk

Magunkról

A Ferenczi Fémipari Kft. története, szolgáltatásai

Cégünk elődjét édesapánk, Ferenczi Ernő azzal a céllal alapította 1989-ben, hogy egy komplex, ügyfélközpontú fémipari vállalkozást hozzon létre, ezen belül is a klasszikus lakatosiparra, fémmegmunkálásra koncentrálva.


Büszkék vagyunk több mint 30 éves múltunkra, folyamatosan fejlődő vállalkozásunkra, melynek irányítását második generációként már több mint egy évtizede végezzük.


Alapvető célkitűzésünk, hogy– tisztelve a hagyományokat, de egyúttal elkötelezve magunkat a folyamatos technológiai fejlődés mellett – cégünk továbbra is a szakma meghatározó, elismert fémipari vállalkozása legyen.


Folyamatosan fejlődő gépparkunk és minőségirányítási rendszerünk megteremtik azt az alapot, hogy az Ön, megbízható partnere lehessünk. Cégünk létszáma lehetővé teszi az eltérő volumenű munkák elvégzését, szakembereink tapasztalata pedig garancia a magas minőségű termékek előállítására.


2013 óta győri telephelyen, kibővült szolgáltatási palettával, immár 4500m2 területen, professzionális környezetben tudjuk magyarországi és külföldi partnereink igényeit kiszolgálni.


Hazai és európai referenciáink, több évtizedes múltra visszatekintő partnerkapcsolataink is mutatják, hogy jól ismerjük és értjük ügyfeleink igényeit és érdekeit. Bízunk benne, hogy versenyképes árainkkal, a piacon egyedülállóan rugalmas hozzáállásunkkal, valamint nagy szakmai tapasztalatunkkal méltóak vagyunk az Ön megtisztelő bizalmára

Ferenczi Gábor és Ferenczi Katalin Mónika ügyvezetők

20230314_101715.jpg
bottom of page