top of page
Keresés
Szerző képeFerenczi Alukerítés

A legjobb lamellás kerítés Győr városában

A lamellás kerítés egyre népszerűbb a modern kertek és udvarok tervezésének esetében is. Ezek a kerítések nemcsak esztétikailag vonzóak, de praktikus funkciókat is ellátnak, mint például a magánélet védelme és a házunkat körülvevő terület határolása.


A lamellás kerítés egy igazán praktikus megoldás


Ez alapvetően olyan kerítéstípus, amely főként vízszintes lamellákból áll, ezek a lamellák pedig alumíniumból készülnek, hiszen ez a legesztétikusabb és időtállóbb anyag. A lamellák közötti távolság szabályozható, ezzel is lehetőséget biztosítva a beláthatóság és szellőzés beállítására. Gondozásmentes- ez azt jelenti karbantartást még évek múlva sem igénylő, magas minőségű, időjárásálló extra tartós bevonattal ellátott kerítéseket és kapukat készítünk az igényeknek megfelelő, egyedi méretben.


Az alumínium lamellás kerítés Győr városában és agglomerációjában széles körben alkalmazható lakóingatlanok, kereskedelmi épületek és nyilvános területek kerítésére. De ideálisak magánkertek, teraszok, medencék környezetében, valamint városi és ipari környezetben egyaránt. Karbantartása valóban rendkívül egyszerű. Időnkénti tisztításuk elegendő, amihez általában csak víz és enyhe tisztítószer szükséges.


Egy ilyen lamellás kerítés kezdeti költségei hosszú távon sokkal jobban megtérülnek más anyagokkal szemben, az alacsony karbantartási költségeknek és a hosszú élettartamnak köszönhetően. Az alumínium újrahasznosítható, ami egy plusz pozitív környezeti hatással bír. Ez a tulajdonság különösen fontos a fenntarthatóságra törekvő építési projektek esetében. Az alumínium lamellás kerítés erős és stabil, ami nagyban növeli az ingatlan biztonságát.



Hogyan juthatunk hozzá?


Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal gyártjuk kerítés rendszereinket kizárólag alumínium, rozsdamentes és horganyzott alapanyagokból, kötőelemekből. A vízszintes elhelyezésű 100×20×2 mm-es alumínium zártszelvény lécek (lamellák) stabil, erős kivitelükkel egy igazán elegáns megjelenést eredményeznek. A standard színek mellett egyedi színek megrendelésére is van lehetőség, melyet úgynevezett strukturált felület minőségben készítjük. Csak komplett lamellás kerítés kivitelezését vállaljuk a felméréstől a készre szerelésig. Így tudunk gondozásmentes kerítéseinkre garanciát vállalni. 


Minden általunk készített alumínium lamellás kerítés Győr városában és környékén 10 cm széles, 2 cm vastag és 2 mm falvastagságú (100×20×2 mm) alumínium zártszelvényből készül, a megrendelő által kívánt léc sűrűséggel.


Egy speciálisan kivágott – elrejtett - műanyag távtartó segítségével csavarozás nélkül rögzítjük a lamellákat. A tetszőleges színre festett kerítéselemeket kompletten összeszerelve visszük a helyszínre és pár mozdulattal, gyorsan rögzítjük.


Folyamatosan fejlődő gépparkunk és minőségirányítási rendszerünk megteremtik azt az alapot, hogy az Ön, megbízható partnere lehessünk. Cégünk létszáma lehetővé teszi az eltérő volumenű munkák elvégzését, szakembereink tapasztalata pedig garancia a magas minőségű termékek előállítására. Teljes körű ügyintézéssel, utólagos rejtett költségek nélkül telepítjük minőségi kerítéseinket.


Ha az, amit keres, egy minőségi és tartós alumínium lamellás kerítés Győr városában vagy környékén, forduljon hozzánk bizalommal.

6 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page